Sètz aicí : Acuèlh > Bilingüisme > Malhum dels benevòles > Jornada d’InFormacion : 18/11/2017

Jornada d’InFormacion : 18/11/2017

Lo 18 de noveme que’s debanarà a Tolosa la purmèra jornada de formacion/informacion pertocant au bilinguisme aboriu dens lo cadre de la mesa en plaça deu hialat deus benevòles.

Jornada d’InFormacion : 18/11/2017

A Tolosa, a partir de 10h lo dishabte 18 de noveme, los benevòles d’occitània tota que seràn arcuèlhits per la purmèra jornada d’informacion e de formacion pertocant au bilinguisme aboriu.

En preséncia de Gilabèrt Dalgalian, psicò-linguiste, de Sandrina Higel, Presidenta de l’associacion Signes2mains, e de "Patonet"...

Ací-junt, que traparatz lo bulletin de pre-inscripcion ad aquesta jornada, a tornar a l’IEO abans lo 1er de noveme, per mèl (comunicacion@ieo-oc.org) o a l’adreça de la sedença sociau : IEO, 11 Car. Malcosinat 31000 Tolosa.

Jornada organizada per l’Institut d’Estudis Occitans (IEO), en collaboracion dab Signes2mains e dab lo sostenh financèr deu Ministèri de la Cultura e de la Comunicacion (Delegacion generau a la lenga francesa e a las lengas de França - DGLFLF) e de la Region Provença-Aups-Còsta d’Azur.

PDF - 632.8 ko
Bulletin de souscription
à compléter entièrement et à retourner à l’IEO
Lire la page en français