Sètz aicí : Acuèlh > Nòstras missions > Viure l’occitan cada jorn > Labèl Òc per l’occitan > L’annuari de 2015 es arribat !

L’annuari de 2015 es arribat !

Aqueste annuari recensa brèvament los prestacions autenticas, de qualitat e occitan, que las informacions son completadas de nòstre site www.occitan-oc.org. Es possible de pausar l’annuari dins cada estructura labelizada per ésser a la disposicion de las practicas o aderents. Es possible tanben de lo difusar mai largament dins cada territòri e prèp de sos associats. De son costat, la còla del labèl ne fa la promocion dins los medias e l’enviar a tota las seccions de l’IEO e a mai d’un correspondent.

L’annuari de 2015 es arribat !

Collaboracion entre l’Institut d’Estudis Occitans e l’Ofici per l’Occitan, la còla del labèl "Òc per l’occitan" prepausa a sos aderents tres nivels de certificacion que definissan la capacitat dels labelizats d’aculhir e d’utilizar l’occitan al servici del public e pels produchs del terrador :

Lo primièr, "aicí l’occitan nos agrada", assegura al mens als visitaires una preséncia escricha de l’occitan.
Lo segond, "aicí parlam occitan", assegura diferents escrichs occitans e al mens una personna parla occitan.
Lo tresena, "aicí l’occitan es pertot", atesta l’occitan coma lenga usuala interna e externa.

Aqueste labèl correspond a un besonh d’identificacion del productor e del consumator, e favoriza tanben una consomacion responsabla.

Telefòn : 05.34.44.97.11
Mèl : label@ieo-oc.org.

Lire la page en français