Sètz aicí : Acuèlh > Letra d’informacion > Letra en occitan > Letra d’informacion nº 14 - Genièr de 2012

Letra d’informacion nº 14 - Genièr de 2012

Letra d’informacion nº 14 - Genièr de 2012

Aquesta letra presenta los darrièrs articles pareguts sul site internet de l’IEO. S’i apondon las nòvas ligadas a la lenga occitana e a la vida federativa de l’IEO. Bona lectura a totes !

Vòts de bona annada 2012 L’Institut d’Estudis Occitans vos desira una bona annada, plan granada e plan acompanhada ! Veire los vòts del Conselh Administratiu de l’IEO.

6 de genièr de 2012 : Acamp de trabalh La "Coordinacion per la lenga occitana" vos convida lo divendres 6 de genier a 18h, a l’Ostal d’Occitània de Tolosa. Aquel acamp es dobert a totes. La seguida aicí.

AG 2012 a Niça Los 12 e 13 de mai de 2012, la seccion departamentau deus Aups-Maritimes de l’IEO, en associacion dab la seccion regionau PACA, qu’organizarà l’Amassada Generau. La seguida aicí.

Conferéncia de prensa - Tolosa 30/11/2011 La "Coordinacion per la lenga occitana" a oficializat lo lançament dels preparatius a la granda manifestacion. Per mai d’entresenhas, consultatz lo compte rendut.

AG 2011 deu NPLD La quatau Amassada Generau deu NPLD que se debanè a la fin d’octobre. Qu’esto tanben l’escadença d’organizar lo tresau acamp deu comitat de pilotatge de l’organizacion. La seguida aicí.

Comunicat : Despartida de Maurici Andriu Gardarem en memòria l’imatge d’aqueste òme. Adieu l’amic, nos as mostrat lo camin ! Article complet aicí.

 

Lire la page en français