Sètz aicí : Acuèlh > Letra d’informacion > Letra en occitan > Letra d’informacion nº 15 - Febrièr de 2012

Letra d’informacion nº 15 - Febrièr de 2012

Letra d’informacion nº 15 - Febrièr de 2012

Aquesta letra presenta los darrièrs articles pareguts sul site internet de l’IEO. S’i apondon las nòvas ligadas a la lenga occitana e a la vida federativa de l’IEO. Bona lectura a totes !

Letra a l’Inspector de l’Academia de Tolosa - 25 de genièr de 2012 "Nous apprenons avec émotion que vous envisagez de supprimer le poste d’intervenant en langue occitane". La seguida aicí.

Amassada Generala 2012 : organizatz vòstre sojorn a Niça Coma va sabètz, Niça es una vila tant toristica que leis ostalariás e autreis aubergaments l’i son reservats de mes e de mes a l’avança. Mai d’infòs.

L’occitan, convidat al Salon del tourisme Lo Conselh general del Tarn e lo Conselh regional de Miègjorn Pirenèus convidavan totes Miègjorn Pirenencs per una animacion sul platèu de TV CT2E. La seguida aicí.

Anem Occitans en linha A partir de març, a la sortida de l’edicion 139, los numeròs precedents seràn disponibles pauc a cha pauc sul site de l’IEO. Per conéisser aquela publicacion trimestriala, clicatz aicí.

Occitan, qu’es aquò 2012 La novèla version sortirà lèu e las versions en castelhan e en francés seràn accessiblas sul site de l’IEO per de flashcòdis. Per ne saber mai, clicatz aicí.

 

Lire la page en français