Sètz aicí : Acuèlh > Letra d’informacion > Letra en occitan > Letra d’informacion nº 24 - Mai de 2013

Letra d’informacion nº 24 - Mai de 2013

Letra d’informacion nº 24 - Mai de 2013

Aquesta letra presenta los darrièrs articles pareguts sul site internet de l’IEO. S’i apondon las nòvas ligadas a la lenga occitana e a la vida federativa de l’IEO. Bona lectura a totes!

Soscripcion per la Plega 2013 Dinc au 10 de junh, que podètz comandar au près d’IEO Edicions (IEO Edicions, IEO-IDECO, ZA Plaine St-Martin, 81700 Puylaurens) los 3 títols de la plega per 38 euros. Pr’amor de problèmas tecnics, avètz pas recebut lo bilhet junt a la presentacion de la Plega 2013. Per lo telecargar directament, clicatz aicí.

Demanda solemna d’asile cultural de l’UNESCO Lo dimècres 15 de mai de 2013 a 11h, al pòrge de la sedença de l’UNESCO a París, una comission interlingüistica s’es acampada per far ausir lor votz. Per ne compréne melhor

Amassada Generala 2013: Aush Entà vos plan acuelher, mercés de tornar los documents ‘‘Inscripcion AG’’ e ‘‘Poder AG’’ tà nos assabentar de la vosta preséncia, en tot precisar se voletz participar a l’aperitiu/minja-dret e au sopar/Espectacle que seràn organizats lo dishabte. Per mai d’entresenhas, clicatz aicí.

 

Lire la page en français