Sètz aicí : Acuèlh > Letra d’informacion > Letra en occitan > Letra d’informacion n° 5 - Setembre de 2010

Letra d’informacion n° 5 - Setembre de 2010

Letra d’informacion n° 5 - Setembre de 2010

Vaquí la cinquena letra d’informacion de l’IEO. Bona lectura a totes per aquel primièr jorn de davalada.

Retorn Estivada Coma cada an a l’ora d’ara, l’IEO es present a l’Estivada de Rodés. Aicí qualques fòtos a veire, presas al moment del festenal. Aicí.

Literatura joinessa. Lo 30 de julhet, a l’Estivada totjorn, foguèron remeses los prèmis als dos ganhants del primièr concors de literatura pels adolescents organizat per l’IEO. Pèire Brechet (President de l’IEO) e Joan Loís Lavit (President de la jurada) an balhats lors prèmis a Magali Bizot-Dargent per Cronicas pacolinas e a Joan Miquèu Dordeins per Lo Pacte. Los dos libres seràn editats per IEO edicions (IDECO) e de bon trapar pron lèu. Article e fòtas.

La version web de L’Occitan qu’es aquò e del label Òc per l’occitan son ara tanben disponibles.
La version completa es aicí.
L’annuari del labèl Òc per l’occitan es aicí .
E la partida occitan qu’es aquò se descarga aicí. Podètz totjorn far comanda del document dins sa version papièr en francés, anglés o espanhòl. Commanda e communicat de premsa.

Actes collòqui. Dins l’espèra del collòqui d’Ardècha sus la transmission de la lenga a la pichona enfança los 26 e 27 de Novembre, podètz trapar los actes audiò e multilingua del collòqui de Tarba en DVDrom e totes los autres produches en venda al prèp de l’IEO aicí.

Sul malhum IEO. L’IEO Aquitània es pron ufanòs de vos anonciar l’espandiment de sa còla que s’afortís ara de dos emplecs de mai coma professors en CAE. Pas luènh, l’IEO 33 es tanben urós de vos far part que compta ara una animatritz secretària en CAE dins sos locals.

Lire la page en français